Collagen Restart με μόνο 19,90€ επειδή το κολλαγόνο δεν είναι πολυτέλεια | ποσιμο, παρενεργειες, τιμη, προσφορα, power

 

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγοράσατε κολλαγόνο ακριβότερα από 19,90 ευρώ? Μήπως την πατήσατε;

Πόσο κοστίζει επιτέλους;

Η τιμή του κολλαγόνου ως πρώτη ύλη ακολουθεί τον απαράβατο νόμο της αγοράς «προσφοράς και ζήτησης». Ενώ η ζήτηση κάθε χρόνο παγκοσμίως αυξάνει, ταυτόχρονα αυξάνει και η παραγωγή κολλαγόνου. Και αυτό διότι η πρώτη ύλη του κολλαγόνου είναι σε μεγάλη αφθονία. Είναι πάντα ζωικής προέλευσης και μπορεί να προέλθει από την επεξεργασία ενός πλήθους παραγώγων: χοιρινού (που είναι το Restart), ψαριού ή κοτόπουλου.
Η εργαστηριακή διαδικασία παραγωγής του Restart
γίνεται με ενζυματική υδρόλυση, την πιο χρονοβόρα μέθοδο αλλά και αυτή που δίνει κολλαγόνο με χαμηλό μοριακό βάρος, το πιο εύπεπτο και απορροφήσιμο από τον οργανισμό. Παρ’ όλα αυτά η διαδικασία είναι μια «βιομηχανική» παραγωγή, που μπορεί να αυξάνει όσο είναι το δυναμικό της κάθε μονάδας παραγωγής. Της μικρής ή της μεγάλης. Το Restart παρασκευάζεται σε έναν ευρωπαϊκό κολοσσό στη Φινλανδία, τη Hankintatuku Oy, με υπερσύγχρονες αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις, μεγάλη εμπειρία και οικονομική συνείδηση που συνεργαζόμαστε για άλλα συμπληρώματα διατροφής πάνω από μία 10ετία. Ο παραγωγός μας πληρώνεται σε ευρώ (σταθερό νόμισμα) και διατίθεται αν η κατανάλωση Restartστην Ελλάδα αυξηθεί, να μειώσει την τιμή του, κάτι που άμεσα θα μεταφέρουμε κι εμείς στην εγχώρια αγορά.
Τελευταίο και σημαντικό, απαλλάξαμε πλήρως το προϊόν μας από έξοδα προβολής και διαφήμισης. Χωρίς σποτ και πληρωμένες συνεντεύξεις ανάμεσα σε τούρκικα σήριαλ, επαναλήψεις και θλιβερές ειδήσεις. Χωρίς καταχωρήσεις σε εφημερίδες φαντάσματα και lifestyle
περιοδικά εκτός τόπου και χρόνου. Χωρίς διαδικτυακό μάρκετινγκ και κόντρες για ένα 10λεπτο του ευρώ φθηνότερο προϊόν. Χωρίς φωτογραφίσεις, χορηγίες, δώρα, λάμψη, θόρυβο, εκκεντρικότητες και κενότητες. Μόνο με το ενημερωτικό έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας και εσάς, τους ευχαριστημένους πελάτες μας ως διαφήμιση, αποφασίσαμε να πουλάμε μόνο «καθαρό» κολλαγόνο!

Διαθέτουμε λοιπόν, το καλύτερο υδρολυμένο κολλαγόνο της αγοράς, στη μισή τιμή από αυτή του ανταγωνισμού!


Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς και πηγές εγνωσμένου κύρους. Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει να απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωση σας. Το HealthFoods.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές.

Copyright 2013-15 HealthFoods ® All rights reserved

Το περιεχόμενο του ιστοχώρου αυτού αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του HealthFoods.gr και απαγορεύεται η αντιγραφή, δημοσίευση ή αναπαραγωγή του, από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια από το HealthFoods.gr.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού